"Rugós késsel szúrta combon élettársát
 
Egy vita hevében combon szúrta élettársát kedd éjjel egy pátkai férfi. Az asszonyt kórházban ápolják, a szurkálót pedig súlyos testi sértés megalapozott gyanújával hallgatták ki – közölte a rendőrség szerdán.

A 41 éves asszony és 43 éves élettársa összeszólalkozott, s veszekedés közben a férfi egy rúgós késsel combon szúrta a nőt, akit a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállítottak. Sérülése az elsődleges megállapítás szerint nyolc napon belül gyógyuló – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az ügy körülményeit vizsgálja a rendőrség."

(MNO)

Kuruc.info: Ugyanabban a (cigány) utcában volt, mint a molotovkoktélos balhé. Biztos a polgárőrök szurkálták egymást…

Frissítés:

1.)    A zsIndex topicjában a helyiek elmondták, a késelő Lákátos László volt, aki az ITTENI videón 1:45-kor látható.
2.)    De jó, hogy ez a késelés csak testi sértés, és nem emberölési kísérlet (amivel a polgárőröket vádolják), ugye? Megint egy szép példája a kettős mércének és a súlyosan elfogult, politikai, fajvédő megrendelésre dolgozó “igazságszolgáltatásnak”.
3.)    Szintén a helyiek közölték, hogy az ittasan, jogsi nélkül gázoló ork a buszon, ahol csak asszonyok és gyerekek voltak, életveszélyesen megfenyegette az összes utast - torokelvágást helyezve kilátásba.

Frissítés 2.: A mai (jún. 19.) Népszabadság(!) is elismeri (cikk ITT, ha valaki nem hiszi), hogy a késelő a gázoló cigány apja volt. Hoppá! Fajvédők, ezt lehet cáfolni!! Ennyit a “légynek nem ártó” mokkákról:

"Késeléssel végződött a veszekedés Pátkán
Gyanúsított lett a gyújtogatás sértettje

Keddről szerdára virradó éjszaka késelés történt Pátkán: egy családi veszekedés során egy 43 éves férfi egy rugós késsel combon szúrta 41 éves élettársát, akit az eset után kórházba szállítottak - tudtuk meg R. Szabó Ágnestől, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A késelés a pátkai Árpád utca végén, a romák lakta házak egyikében történt. Két héttel ezelőtt ennek az épületnek az ablakán dobtak be egy Molotov-koktélt, amely a gyerekszobába esett. A szerencsének köszönhetően - mint arról lapunkban korábban hírt adtunk - személyi sérülés nem történt. Az akkori bűntett elkövetésével a rendőrség három pátkai polgárőrt gyanúsít. Az eset meglehetős indulatokat gerjesztett, a helybéliek közül sokan kételkednek a polgárőrök bűnösségében.

A rendőrségi szóvivő kérdésünkre válaszolva elmondta: adataik szerint a két héttel ezelőtti merénylet egyik sértettje, L. László volt a kedd éjszakai késes támadó. Ellene súlyos testi sértés kísérlete megalapozott gyanújával indult meg a rendőrségi vizsgálat."

Kuruc.info: Látszik, hogy milyen rendes, jóravaló  családot ért a koktélos (mert Molotovnak a whiskysüvegbe töltött fűtőolajat nem nevezhetjük) "támadás". Biztos férjuram kereste belőle a whiskyt, és bepöccent, amikor nem találta, és az asszonyon töltötte ki dühét.